• ZATERDAG 2 JULI 2022 - Eerstvolgende Wagyu tour + Proeverij!
  • Bij het kopje 'EXTRA'S' te boeken. Vol = vol.
Home » verpakken en verzenden

verpakken en verzenden

Verpakking

 

Het vlees is vacuüm verpakt. Dit gebeurd bij de slager en gaat na het verpakken meteen de shock freezer in.  Daarna komt het bij ons en wordt het opgeslagen in vriezers.

Elke week kijken we onze vriezers en controleren we de temperatuur. 

 

Als u een bestelling plaatst leggen wij  de producten in een stevige kartonnen doos met isolatiemateriaal en coolpacks. Deze coolpacks samen met isolatiemateriaal  zorgen ervoor dat de bestelling tot 36 uur koel blijft volgens de norm. Onze verpakking komt van Recycold en is 100%  gerecycled en milieuvriendelijk. De coolpacks zijn gemaakt voor eenmalig gebruik, maar eventueel kunt u ze nog een keer hergebruiken.


Verzenden

 

Verzenden gaat via het bezorgbedrijf 'Instabox'.  De bestellingen worden elke woensdag en donderdag bezorgd zodat u voor het weekend uw vlees in huis hebt. Ze worden woensdag of donderdag ochtend opgehaald en zullen in de avond tussen 17:00 tot 22:00 uur bij u thuis worden geleverd.  Tussen 16:00 en 17:00 uur ontvangt u uw  persoonlijke track & trace-code. Hiermee volgt u het pakketje tot op 30 minuten nauwkeurig.

Niet thuis?  Dan wordt uw pakket bij uw buren gebracht en worden zij op de hoogte gesteld dat er gekoelde producten in zitten die bevroren moeten worden bewaard. Zijn u en uw buren niet thuis dan gaat het pakket terug naar ons. Mocht dit gebeuren neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Restitutie is helaas niet mogelijk.