• ZATERDAG 5 NOV 2022 - Eerstvolgende Wagyu tour + Proeverij!
  • Bij het kopje 'EXTRA'S' te boeken. Vol = vol.
  • 1e donderdag vd maand bezorging: 5 OKT 2022

verpakken en verzenden

Verpakking

 

Het vlees is vacuüm verpakt. Dit gebeurd bij de slager en gaat na het verpakken meteen de shock freezer in.  Daarna komt het bij ons en wordt het opgeslagen in vriezers.

Elke week kijken we onze vriezers na en controleren we de temperatuur. 

 

Als u een bestelling plaatst leggen wij  de producten in een stevige kartonnen doos met isolatiemateriaal en coolpacks. Deze coolpacks samen met isolatiemateriaal  zorgen ervoor dat de bestelling tot 36 uur koel blijft volgens de norm. Onze verpakking komt van Recycold en is 100%  gerecycled en milieuvriendelijk. De coolpacks zijn gemaakt voor eenmalig gebruik, maar eventueel kunt u ze nog een keer hergebruiken.


Verzenden

 

Sinds kort bezorgen we graag zelf de pakketten. We willen de kwaliteit van het vlees waarborgen en zorgen dat de producten bevroren bij de klant aankomen. We hebben gemerkt dat er teveel risico is om bederfelijk goed te verzenden via een regulier bezorgbedrijf. Vandaar bezorgen wij zelf elke 1e donderdag van de maand alle pakketten door heel Nederland. Volgende verzenddag:  

 

1 September 2022 (Donderdag)

 

Niet thuis?  Dan gaan we in eerste instantie er alles aan doen om contact met u op te nemen. Als we u helaas niet kunnen bereiken, wordt uw pakket bij de buren gebracht en worden zij op de hoogte gesteld dat het om bederfelijk goed gaat. Zijn u en uw buren niet thuis dan nemen wij het pakket weer mee terug. Mocht dit gebeuren neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Restitutie is helaas niet mogelijk.