Home » Webshop » SPECIAL Blonde angus

Blonde Angus

Tijdelijk in ons assortiment! Het blonde d'aquitaine rund gekruist met het Black Angus ras. Het vlees is mager vanwege het Blonde D'aquitaine ras en het Black Angus ras zorgt voor een mooi subtiele vetmarmering in het vlees. Gezond en heerlijk. Zeker de moeite waard om eens te proeven!


Best verkocht: Basispakketten Blonde Angus


Zilver:

 Heerlijk voor alledaags 

 Gehakt     | 3 porties van 280 gram 

 Hamburgers   | 6 burgers van 150 gram 

Braadvlees  |  1 x 500 gram

Stoofvlees   | 2 x 500 gram

Sukade  |  1 x 350 gram

Runderreepjes  |  3 porties van +/- 200 gram

 

69,95 euro

 

Dit pakket is minimaal 4,2 kilo en goed voor minimaal 12 porties voor 2 personen. Het pakket is er ook voor 4 personen. Eet smakelijk!

Goud:

 Exclusief diner 

 

Hamburgers  |  6  burgers van 150 gram

Tomahawk | 1,4 kilo

Tournedos  | 2 x 150 gram 

Runderreepjes 2 x 200 gram

 

84,95 euro

 

Dit pakket is minimaal 3 kilo en goed voor minimaal 8 royale porties voor 2 personen. dit zijn de mooiste en meest exclusieve delen van het rund!


NIEUW! Bij Bronckhorster Beef


Wij hebben een paar nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment! 


Special van de maand: Mei


In mei begint het kwik al aardig te stijgen en kan  de barbecue lekker aan!  Een ideale tijd om samen te genieten van de heerlijke zon en gezelligheid. 

BBQ Pakket Blonde Angus met Wagyu burgers

Heerlijk BBQ pakket van de Blonde Angus en Wagyu! Met malse rundersaucijsjes en handgemaakte Wagyu hamburgers! Daarnaast nog een mooi biefstukje uit de dikke lende (rumpsteak)  voor de fijnproevers! Het pakket bevat: 

 

4 Wagyu hamburgers van 150 gram

4 Rundersaucijsjes van de Wagyu

10 miniburgers á 30 gram van de Blonde Angus 

2 Rumpsteaks van de Blonde Angus

 

Van 45.50 voor 41.50 euro

 

 

Het pakket is ongeveer 1,75 Kilo en minimaal voor 4 personen. Enjoy! Wilt u eens iets anders voor op de barbecue, kijkt u dan eens naar onze special steaks.  


Extra bij te bestellenGratis verzending vanaf 75 euro |  Binnen 3 werkdagen bezorgd!Bronckhorster Beef assortiment 


Hier vindt u alle producten van ons assortiment van de Blonde Angus. U vindt hier heerlijke bekende Hollandse producten, maar ook meer de buitenlandse schnitten die steeds meer terrein wint in Nederland. Doordat het vlees op een andere manier af wordt gesneden krijgen we een andere bereiding en smaakbeleving!  

LOVELY STEAKS 

POPULAIRE BUITENLANDSE DELEN 

BEEF & BURGER 


Van onze eigen Hollandse bodem!   -  Bronckhorst   - 

(H)eerlijk en verantwoord stukje vlees

Respect voor het leven: Familiekudde en onbeperkte weidegang


ALLE PRODUCTEN


 Blonde Angus

De blonde Angus is een kruising met Black Angus en Blonde D'Aquitaine. Beide behoren tot de luxe vleesrassen. Black Angus staat bekend om de marmering met zachte smaak en de Blonde D'Aquitaine staat daarentegen bekend om het magere vlees en de fijne structuur

De Blonde Angus kudde krijgt hun eigen rantsoen. Het lijkt op de voeding van de Black Angus alleen heeft de Blonde Angus meer energie en eiwitten nodig.  

Herkomst

De blonde Angus kudde bestaat uit acht  vrouwelijke koeien. Ze zijn geboren in Duitsland, net over de grens bij Limburg. 

Ze zijn hun hele leven bij elkaar en vormen ook een hechte groep. Het zijn rustige en nieuwsgierige runderen die het liefst de hele dag eten en herkauwen. 

Meer weten of foto's bekijken? Kijk eens op onze Social media onderaan de pagina!