Home » Webshop » Short Ribs & Briskets ACTIE!

SHORT RIBS  &  BRISKETS 

 - NOVEMBER ACTIE - 


Short ribs & Briskets winnen hun terrein in Europa! Mooie stoere en grote  stukken vlees met een echte 'Amerikaanse touch'!  De bereiding is vaak Low & Slow en wordt veel gedaan op de BBQ (Kamado).  Met elkaar genieten van een stuk vlees wat na de lange bereiding helemaal uit elkaar valt en een explosie van smaak geeft.  Enjoy!GEBRUIK KORTINGSCODE:

 

SHORTBRISKET15

 

 

ACTIE GELDIG T/M 30 NOVEMBER Door de hoge marmering is het vlees botermals en smelt op je tong. Deze gezonde vetten die onder andere de omega 3 & 6 vetten bevatten zorgen voor een vol en rijke smaak in het vlees.  


BLACK ANGUS


Gratis verzending vanaf 95 euro |  Elke woensdag en vrijdagavond bezorgd!


WAGYU


BBQ LOW & SLOW

Tegenwoordig kennen we wel iemand of hebben we zelf een gave kamado aangeschaft!  Stoere 'eitjes', maar ook webers en smokers zijn geschikt voor de Low & Slow bereiding. We gaan weer terug naar het pure en willen  een constante temperatuur creëren om het vlees langzaam en indirect te kunnen laten garen. Hoe zit dat ook alweer?

 

Door de langzame garing smelt het vet langzaam in het vlees wat zorgt voor ontzettend veel smaak!

Naast dat je een geweldig lekker & juicy stuk vlees krijgt is het hele proces goed te doen en heb jij die avond goud in handen voor je gasten of gezin!