Home » Webshop » Japanse Wagyu 和牛

Japanse Wagyu

Japanse Wagyu runderen staan bekend om de geweldige marmering in het vlees én als de keizerlijke koeien van Japan. Er gaan sterke verhalen te ronde dat de runderen in Japan vroeger  gemasseerd werden, bier te drinken kregen en naar klassieke muziek luisterden. Dit zou eraan meegedragen hebben dat Wagyu zo enorm gemarmerd en exclusief is.  Een mooi verhaal

 Bij Bronckhorster Beef krijgen de koeien veel bewegingsvrijheid en zorgen we voor een uitgebreid rantsoen. lees hier meer


BEST VERKOCHT Door de hoge marmering is het vlees boter mals en smelt op je tong. Deze gezonde vetten die onder andere de omega 3 & 6 vetten bevatten zorgen voor een vol en rijke smaak in het vlees.  ** EXCLUSIVE PIECES OF WAGYU **
Respect voor het rund door kalveren in een familiekudde op te laten groeien met  onbeperkte vrijheid in de stal en wei!

Meest Exclusieve vleesras ter wereld opgegroeid op onze eigen Groene Hollandse bodem!

Het vlees komt direct van de boer en zorgt voor een kringloop zonder tussenhandel zodat duurzaamheid en beter leven wordt toegepast!STEAKS


Gratis verzending vanaf 75 euro |  Binnen 5 werkdagen bezorgd!

 

Seasonal Specials 

Een heerlijk pakket om eens een keer het vlees van de Japanse Wagyu te proeven. Het pakket bestaat uit handgemaakte Wagyu burgers van 150 gram per stuk en een mooi mals Wagyu prime biefstukje. Makkelijk te bereiden en een geweldige beleving. Mooi vlees voor de bbq of voor een luxe diner. Het pakket is minimaal 0.9 KG. Bon appetit! 

 

4 hamburgers van 150 gram  |  2 x Prime biefstuk

Sale!

BBQ pakket Wagyu Beef 4 personen.

€ 48,00 € 45,00

Nagenieten van deze zomer. Geniet nu van heerlijk vlees van het exclusieve vleesras Wagyu in een voordelig pakket! Dit zit er in uw pakket voor minimaal 4 personen: 

 

- 4 Wagyu burgers van 150 gram 

- 4 Wagyu saucijzen van 100 gram

- 2 Wagyu Roast steaks (altijd kort op de draad snijden)

- 1 Wagyu Prime beef 

 

Heerlijk, eerlijk en exclusief vlees geproduceerd van eigen Hollandse bodem. Wagyu Grass-fed beef met een marblingscore tussen de 4 en 7! 


ALLE PRODUCTEN

WAAROM DE JAPANSE WAGYU ZO EXCLUSIEF IS

In Nederland zijn we dol op de zachte en malse delen van het rund. Denk bijvoorbeeld aan een biefstukje of een entrecote. Het 'werkvlees' zoals borstlappen of sukade vinden we heerlijk om te stoven.  Bij het Japanse Wagyu rund is het vanwege de hoge marmering in het vlees mogelijk om een runderlap of sukade te eten als een biefstukje. Let er wel op dat al het harde bindweefsel verwijderd is. Het is een geweldige ervaring de smaaksensatie te ervaren van een Wagyu rund die hoog scoort qua marmering!

Door de juiste voeding (vooral rijk gras)  te geven aan de runderen bestaat het vet in de Wagyu  uit gezonde vetten. De gezonde vetten die omega 3 & 6 bevatten en die juist cholesterol afbreken. Daarnaast zorgen ze voor een enorme malsheid en smaak!

Dit oorspronkelijk ras komt uit Japan en is bijna nergens anders te verkrijgen (zuiver 100% Wagyu ras). Er zijn maar weinig zuivere Wagyu's naar Amerika gegaan. Onze zuivere Wagyu's stammen van deze Wagyu's af. Het ras verdient extra aandacht qua verzorging, als je de dieren in de watten legt proef je dit terug.