• ZATERDAG 2 JULI 2022 - Eerstvolgende Wagyu tour + Proeverij!
  • Bij het kopje 'EXTRA'S' te boeken. Vol = vol.
Home » Webshop » Japanse Wagyu 和牛

JAPANSE WAGYU

Japanse Wagyu runderen staan bekend om de geweldige marmering in het vlees én als de keizerlijke koeien van Japan. Er gaan sterke verhalen te ronde dat de runderen in Japan vroeger  gemasseerd werden, bier te drinken kregen en naar klassieke muziek luisterden. Dit zou eraan meegedragen hebben dat Wagyu zo enorm gemarmerd en exclusief is.  Een mooi verhaal

 Bij Bronckhorster Beef krijgen de koeien veel bewegingsvrijheid en zorgen we voor een uitgebreid rantsoen van gras & kruiden. Grass-fed Wagyu!  lees hier meer


BEST VERKOCHT Door de hoge marmering is het vlees botermals en smelt op je tong. Deze gezonde vetten die onder andere de omega 3 & 6 vetten bevatten zorgen voor een vol en rijke smaak in het vlees.  ** EXCLUSIVE PIECES OF WAGYU **
Respect voor het rund door kalveren in een familiekudde op te laten groeien met  zoveel mogelijk vrijheid in de stal en wei!

Meest Exclusieve vleesras ter wereld opgegroeid op onze eigen Groene Hollandse bodem!

Het vlees komt direct van de boer en zorgt voor een kringloop zonder tussenhandel zodat duurzaamheid en beter leven wordt toegepast!Gratis verzending vanaf 95 euro |  Woensdag- en vrijdagavond bezorgd!

mocht u nog vragen hebben over de verzending neem gerust even contact met ons opSEASONAL SPECIALS


EARLY SMOKE BBQ PAKKET

Geniet samen van dit heerlijke 'Early smoke BBQ' pakket! Dit pakket is samengesteld voor de heerlijke zonnige dagen in de lente! Proef en laat je verrassen! 

 

4x  Black Angus Burgers  - 150 Gram p/st

4x Black Angus Saucijzen  -  115 Gram p/st

1x Beefreepjes  Black Angus  - 300+ Gram

1x Entrecote Black Angus  -  250+ Gram

2x Rundersteaks Black Angus - 300+ Gram

1x Braadvlees Black Angus Pulled Beef - 500+ Gram

1x Schenkel voor Ossobucco - 300+ gram 

 

Van 67.30 voor 62.95 euro

 

Het pakket bestaat uit ruim  2.75 kilo vlees en is goed voor 6 á 7 porties met 4 personen.

ANGUS OF WAGYU BURGERKIT MET BOOSTER

Heel gaaf om je eigen Wagyu / Black Angus hamburgers te maken en de smaak te versterken met de burgerbooster van #Achterhoekbroilers!  

 

Het gehakt van de Wagyu / Black Angus  bestaat vooral uit snippers uit de nek, borst en rib. De burgerbooster van Achterhoekbroilers bevat iets unieks waardoor de smaak van het vlees geweldig mooi naar voren komt!  

 

1x   Wagyu / Black Angus Ground Beef (1kg)

1x  burgerbooster Achterhoekbroilers

18.95 euro (Angus)

24.50 euro (Wagyu) 

Klik op de foto voor meer informatie & Bereidingswijze. Genoeg voor 6 -10 Burgers, afhankelijk van de grootte dat u zelf bepaald!


ALLE PRODUCTEN


GEHAKT  |   BURGERS   |   WORSTJES

BIEFSTUK  |   STEAKS   |   ROAST

WHOLE PACKERS |   RIBS   |   STOOF   |   SOEP

WAAROM DE JAPANSE WAGYU ZO EXCLUSIEF IS

In Nederland zijn we dol op de zachte en malse delen van het rund. Denk bijvoorbeeld aan een biefstukje of een entrecote. Het 'werkvlees' zoals borstlappen of sukade vinden we heerlijk om te stoven.  Bij het Japanse Wagyu rund is het vanwege de hoge marmering in het vlees mogelijk om een runderlap of sukade te eten als een biefstukje. Let er wel op dat al het harde bindweefsel verwijderd is. Het is een geweldige ervaring de smaaksensatie te ervaren van een Wagyu rund die hoog scoort qua marmering!

Door de juiste voeding (vooral rijk gras)  te geven aan de runderen bestaat het vet in de Wagyu  uit gezonde vetten. De gezonde vetten die omega 3 & 6 bevatten en die juist cholesterol afbreken. Daarnaast zorgen ze voor een enorme malsheid en smaak!

Dit oorspronkelijk ras komt uit Japan en is moeilijk te verkrijgen (zuiver 100% Wagyu ras). Er zijn maar weinig zuivere Wagyu's naar Amerika gegaan. Onze zuivere Wagyu's stammen van deze runderen af. Het ras verdient extra aandacht qua verzorging, als je de dieren in de watten legt proef je dit terug.