Home » Webshop » Japanse Wagyu 和牛

JAPANSE WAGYU

Japanse Wagyu runderen staan bekend om de geweldige marmering in het vlees én als de keizerlijke koeien van Japan. Er gaan sterke verhalen te ronde dat de runderen in Japan vroeger  gemasseerd werden, bier te drinken kregen en naar klassieke muziek luisterden. Dit zou eraan meegedragen hebben dat Wagyu zo enorm gemarmerd en exclusief is.  Een mooi verhaal

 Bij Bronckhorster Beef krijgen de koeien veel bewegingsvrijheid en zorgen we voor een uitgebreid rantsoen van gras & kruiden. Grass-fed Wagyu!  lees hier meer


BEST VERKOCHT Door de hoge marmering is het vlees botermals en smelt op je tong. Deze gezonde vetten die onder andere de omega 3 & 6 vetten bevatten zorgen voor een vol en rijke smaak in het vlees.  ** EXCLUSIVE PIECES OF WAGYU **
Respect voor het rund door kalveren in een familiekudde op te laten groeien met  zoveel mogelijk vrijheid in de stal en wei!

Meest Exclusieve vleesras ter wereld opgegroeid op onze eigen Groene Hollandse bodem!

Het vlees komt direct van de boer en zorgt voor een kringloop zonder tussenhandel zodat duurzaamheid en beter leven wordt toegepast!SPECIAL & NEW
Gratis verzending vanaf 95 euro |  Woensdag- en vrijdagavond bezorgd!

mocht u nog vragen hebben over de verzending neem gerust even contact met ons opSEASONAL SPECIALS


VURIG WINTER PAKKET

Geniet samen en intiem van dit heerlijke 'Vurig Winterpakket'! Dit pakket is samengesteld voor de luxe Decembermaand en de beste stoofpotjes voor aankomend jaar. Proef en laat je verrassen! 

 

4x  Black Angus & Wagyu Burgers  - SPECIAL

2x  Wagyu Gehakt - 300 Gram per stuk      

1x  Ossenhaaspuntjes Gourmet Black Angus - 300 Gram

2x Biefstuk Black Angus  - 400 Gram 

1x Rundersteak Wagyu  -  180 Gram

1x Rosbief Black Angus - 300+ Gram

Stoofvlees Black Angus & Wagyu 1 Kilo

2x Bone Marrows  

 

Van 99.50 voor 89.95 euro

 

Het pakket bestaat uit ruim  3.5 kilo vlees en is goed voor 8 porties met 4 personen. Het pakket is verpakt in een luxe doos. 

EXCLUSIVE WAGYU BURGERKIT

Heel gaaf om je eigen Wagyu hamburgers te maken en op smaak te brengen met de de beste zwarte pepers & zout ter wereld!

 

Het gehakt van de Wagyu bestaat vooral uit snippers uit de nek, borst en rib. Het Wagyu vlees is super gemarmerd en bevat enorm veel smaak! De Wagyu burger heeft ook niet veel meer nodig dan een snufje heerlijke peper en zout.

 

 

1x   Wagyu Ground Beef (1kg)

1x  Real Black Pepper van Blooming Spices

1x  Fleur de Sel salt

 

24.95 euro 

 

Klik op de foto voor meer informatie & Bereidingswijze! 


ALLE PRODUCTEN


GEHAKT  |   BURGERS   |   WORSTJES

BIEFSTUK  |   STEAKS   |   ROAST

WHOLE PACKERS |   RIBS   |   STOOF   |   SOEP

WAAROM DE JAPANSE WAGYU ZO EXCLUSIEF IS

In Nederland zijn we dol op de zachte en malse delen van het rund. Denk bijvoorbeeld aan een biefstukje of een entrecote. Het 'werkvlees' zoals borstlappen of sukade vinden we heerlijk om te stoven.  Bij het Japanse Wagyu rund is het vanwege de hoge marmering in het vlees mogelijk om een runderlap of sukade te eten als een biefstukje. Let er wel op dat al het harde bindweefsel verwijderd is. Het is een geweldige ervaring de smaaksensatie te ervaren van een Wagyu rund die hoog scoort qua marmering!

Door de juiste voeding (vooral rijk gras)  te geven aan de runderen bestaat het vet in de Wagyu  uit gezonde vetten. De gezonde vetten die omega 3 & 6 bevatten en die juist cholesterol afbreken. Daarnaast zorgen ze voor een enorme malsheid en smaak!

Dit oorspronkelijk ras komt uit Japan en is moeilijk te verkrijgen (zuiver 100% Wagyu ras). Er zijn maar weinig zuivere Wagyu's naar Amerika gegaan. Onze zuivere Wagyu's stammen van deze runderen af. Het ras verdient extra aandacht qua verzorging, als je de dieren in de watten legt proef je dit terug.